Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Betrayed Forum Index -> Taktiky
View previous topic :: View next topic  
Infinnity
Inffinnity
Officer

user avatar

Joined: 13 Aug 2010
Posts: 21

Send private message
Reply with quote

re: BT: Black Temple

3

- High Warlord Naj'entus

- Health 2,655,000

- Ability:
- Melee - ~4500 damage do plate

- Needle Spine - Spôsobí 2,890 až 3,910 physical damage do troch random targetov v kuželovitom smere a ďalších 2,280 až 2,520 frost damage do každého v dosahu 6y od targetu ,na ktorého bol spell zoslaný

-> rozostupy

- Impaling Spine - Zraní random target za 4,513 až 4,987 physical damage. Hráč je zastunovaný a obdrží dotku ,ktorá spôsobí 2,750 damage každé 3 sekundy. Hráči musia lootnuť "spine" z daného hráča a hodiť ju do bossa. Abilita má 20 sekúnd cooldown.

- Tidal Shield - Naj'entus ostane immuný na všetok damage a regeneruje si svoje HP. Tento štít sa ruší hodením "spine" do Bossa. Akonáhle je štít zrušený ,hráči obdržia 8,500 frost damage. Abilita má 60 sekúnd cooldown.

- Zostavenie raid grupy :

- 1 MT
- 7-9 healerov
- mix DPS (rangedká sú preferovanejšie)  

- Taktika - Každý člen raidu by mal mať nabuffovaný približne 10.000 Hp, nakoľko po každom zrušení štítu boss spôsobí do raidu 8500 frost damage. Boss sa klasicky pullne Maintankom ,každý meleek sa postaví pri bossa (vytvoria sa mini grupy kvoli AoE damage) ,rangedka sa rovnomerne rozostavia po miestnosti min. 6y od seba aby sa avoidol damage z needle spine. Taktiež ako na Anetherona v Hyjale aj tu sa musia aplikovať healing reduce debuffy (wound poison,aimed shot,mortal strike ale najlepšie poison ,ktorý vydrží počas štítu). Každých 20 sekúnd boss dáva abilitu "needle spine" ,hráči musia lootnuť spine a pripraviť sa na shield (hodia spine do bossa).Každých 60 sekúnd boss nahadzuje na seba "tidal shield" ktorý ho healuje a boss je immune na všetok damage. Tento štít zruší hráč hodom spine do bossa. Akonáhle štít padne ,celý raid obdrží 8500 frost damage ,preto musi byť celý raid pred zrušením štítu dohealovaný na full (dbm má funkciu ,ktorá ukazuje hráčov ,ktorých treba dohealovať) .Tento boss je hlavne o správnom koordinovaní healerov a komunikácii na TeamSpeaku ,nakoľko treba eliminovať zbytočné smrte.

- Enrage po 8 minutách.

- Užitočné macrá :

/use Naj'entus spine
/say got spined!
/say looted a spine!

- Video http://www.youtube.com/watch?v=ygr-NHSXdec
____________________________________________________________________

Posts from:   
Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Betrayed Forum Index -> Taktiky All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum